Bli kvitt dine gjeldsproblemer med profesjonell bistand

Det eneste som hjelper mot regninger er ironisk nok å ta et oppgjør med dem. Det er aldri enkelt å kontakte de man har skyldt penger lenge. Som gjeldsmegler har vi forståelse for at dette oppleves vanskelig. Det er også derfor vi ønsker å bistå deg med vår erfaring og kompetanse, slik at du en dag kommer deg vekk fra dine gjeldsproblemer.

Gjeldsproblemer forsvinner ikke over natten

Vi i Debito har erfart det meste innen gjeldsproblemer, og vi bruker vår kompetanse til å hjelpe andre ut av tilsvarende gjeldsproblemer. Vi vet at det ofte er tøft nok og bare å innse at man må ta et oppgjør. Det er mange regler, og det er ofte nye ting du må sette deg inn i for å kunne ta de rette beslutningene. Det er i mange tilfeller enklere å løse gjeldsproblemer sammen med en profesjonell rådgiver og fagperson med årevis med erfaring, enn å måtte bekjempe gjeldsproblemer på egenhånd. Dialog med kreditorer er et ultimatum for å kunne løse alvorlige gjeldsproblemer, og det er her vår kompetanse og erfaring vil være til stor hjelp.

Vår rolle som gjeldsmegler er å finne en betalingsordning som passer kreditorene samtidig som du alltids vil ha igjen penger til livsopphold.

Når man har kommet frem til en gjeldsordning med kreditorene er det særdeles viktig at man holder sine løfter og forpliktelser. Dersom man ikke betaler i tide etter gjeldsordningens rammer, risikerer man at gjeldsordningen annulleres. Derfor kan man ikke gå i samme felle som mange gjør, nemlig å tro at man er i mål når gjeldsordningen innvilges. Sannheten er at det er da din nye hverdag begynner. Du blir kvitt dine gjeldsproblemer, men du må leve sparsommelig.  Vi i Debito sørger for at du holder dine løfter til dine kreditorer, slik at du en dag er helt gjeldfri. Vi forstår at du er i en ukjent situasjon og vi vet av erfaring hvor mørk hverdagen ser ut i slike perioder.

Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss i Debito dersom du har gjeldsproblemer. Hos oss er du hjertelig velkommen for en uforpliktende prat. Du vil komme i kontakt med en rådgiver med lang erfaring og som vet hvordan du kommer deg ut av gjeldsproblemene.